Consulting & beheer

Zoekt u als vastgoedeigenaar een partij die het onderhoud en beheer van uw commercieel vastgoed of uw woningportefeuille uit handen neemt of u hierin adviseert? Dan zijn wij de geschikte partij.

Houvast groep heeft brede ervaring in het beheren en het ontwikkelen van
bedrijfsmatig vastgoed. Primair verzorgen wij het beheer en het ontwikkelen alleen voor objecten en projecten van de Houvast groep. Maar onze kennis en ervaring delen wij ook graag met anderen. Bijvoorbeeld met kleine vastgoed eigenaren die wellicht hier en daar wat expertise op dit gebied missen.

Al het beheer kan door ons worden verzorgd, denk hierbij onder andere aan het opstellen of aanpassen van een huurcontract, afrekening & servicekosten en de inrichting voor het verhelpen van storingen en klachten zodat u ook 24/7 service kunt bieden. Naast het beheer kunnen wij ook de administraties en incasso’s namens u voeren. Verder hebben wij ruime ervaring in hoe je met huurders omgaat, wat zij belangrijk vinden en wat zij verwachten van een goede verhuurder. Wij geven u graag advies op dit gebied.

Onze aanpak is persoonlijk, vakkundig en professioneel. Alles voor een zorgeloze afhandeling van uw belegging met respect voor uw huurders.

T.  0182 74 05 46
T.   06 22 979 000
E.   info@houvastgroep.nl

Fluitekruid 19
2871 NL Schoonhoven